TÉRHATÁSOK – Optikai módosítások otthonunkban

(2 vásárlói értékelés)

5390 Ft

Számtalan olyan helyzet alakulhat ki, amikor nincsen lehetőségünk nagyobb változtatásokhoz folyamodni. Legyen szó nyílászárók, ajtók áthelyezéséről vagy falak bontásáról. Nem is gondolnánk mennyi eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy otthonunkat pár egyszerű lépéssel átformáljuk!

Kategória:

 A mai világban már számtalan inspiráció érhető el online felületeken a lakberendezés témájában, megkönnyítve mindennapi életünket. Ebben az anyagban olyan lépéseket, ötletek és praktikákat mutatok be, amiket egyszerűen alkalmazhatsz otthonod formálásához.

 

KINEK AJÁNLOM A KURZUST?

Akik eljátszottak már a gondolattal, hogy átalakítják életterüket, falakat festenének, világítást cserélnének vagy egy teljesen új stílust alakítanának ki környezetükben. Itt jöhet képbe ez a kurzus és segíthet, hogy átfogó képet kapjál: egyszerű, praktikus változtatási alapokról. Több, mint 30 oldalon keresztül összegzem azokat az alapszabályokat, amiket ha megfogadsz egy teljesen más életteret tudsz kialakítani magad körül. Ha kíváncsi vagy a színek jelentőségére, ha érdekel melyik személyiségtípusba tartozol vagy hogyan tágíthatjuk, kisebbíthetjük a teret furfangos megoldásokkal, érdemes belevágnod az anyag olvasásába!

 

T E M A T I K A

Térhatást módosító eszközök

Színek szerepe

A tiszta fehér jelentősége

Tér és színek

Hálószoba jelentősége

Home office színei

Fürdőszoba “tisztasága”

A bútorok fontossága

A világítás szerepe

A minták használata

Festési technikák

Erős színek szerepe optikailag

Tapéta használata

A színválasztás menete

A színek lélektani hatása

Személyiség típusok

Kompozíciót alkotó elemek a térben

 

 

Az anyag több, mint 30 oldalt tartalmaz, képekkel és magyarázatokkal!

 

A kifizetést követően PDF. formátumban tudod letölteni és megnyitni, kizárólag laptopra!

TÉRHATÁSOK – Optikai módosítások otthonunkban termékről 2 értékelés

  1. Barbi

    Ami a legjobban tetszett és kevés helyen térnek ki rá, az a világítás alkalmazása. Sok információt kaptam erről a kurzus anyagából. Amit még érdekesnek találtam, az a festési technikák! Őszintén szólva nem is hallottam még a “szivacsozás” eljárásról. De bátorkodtam alkalmazni a vendégszobánkba, mert pont festés előtt álltunk. Erről külön küldtem e-mailben egy képet Önnek! 🙂 Örülök, hogy letöltöttem a kurzust, sok hasznos információval lettem gazdagabb! 🙂

  2. Anikó

    Kedves Loretta!

    Szuper volt olvasni erről a témáról (is)! Korábban már letöltöttem a Feng Shui kurzusát is és rengeteg új dolgot tanultam meg belőle!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.