Állat és Környezetbarát Világ

Rólunk

100% Egyediség

Minden egyes terméket gondosan megtervezünk és kivitelezünk, hogy a legjobbat kapja kedvenced. Általunk megálmodott és rajzolt mintákkal dolgozunk, ettől leszünk egyediek. 

Földünk védelme

Egyre több partszakasz, óceán telítődik műanyag palackokkal, tönkretéve ezzel az élővilágot. Játékaink újrahasznosított, természetes anyagokból készülnek, így támogatva a műanyagmentes életmódot.

100% Természetesség

Célunk, hogy a környezettudatos életmódot, minél szélesebb körben megismerjék a gazdik! Így a kutyusoknak olyan termékeket tervezünk, amik természetesek. Ügyelünk az időtállóságra, az egyszerűségre. 

0+
Eladott Termék
0
Boldog Kutyus
0
Újrahasznosított PET Palack
0
Visszatérő Vásárló

Magyarországon elsőként szerettünk volna egy olyan márkát megálmodni, ami nem csak kutyusaitok egészséges életmódját tartja szem előtt, hanem a környezetet is. Így jött az ötlet, hogy természetes, fenntartható vagy éppen újrahasznosított anyagokból készítsünk: egyedi, kézzel készült, itthon tervezett és kivitelezett termékeket.

 

A legfontosabb kérdés, pedig az volt: Mi kell a gazdinak és mi kell négylábú társának?

 

Végül megterveztük, az általunk legjobban kihasznált dolgokat, amik nélkülözhetetlenek a mindennapokban, mint a BIO pamut játékok, Vegán kiegészítők vagy az egészséges jutalomfalatok. Hiszünk abban, hogy kedvenceitek is megérdemlik a legjobb minőségű, környezetbarát termékeket, megfizethető áron! Számunkra a környezet megóvása és az egészséges életmód egyet jelent: a tudatos vásárlással. Éppen ezért biztos lehetsz abban, hogy termékeinkkel egy fenntartható jövőt választasz.

MOTTÓNK: ÁLLAT ÉS KÖRNYEZETBARÁT VILÁG!