Rólam

HARMÓNIA. EGYENSÚLY. TERMÉSZETESSÉG. EGYEDISÉG.

 

 

Ha csak pár szóban kéne jellemeznem a munkámat, biztosan ezeket mondanám.

Természetesen ennél sokkal több van, a LAURUS HOME megálmodása mögött. 

Mindig is szerettem a szép, ízléses dolgokat. A rendezettséget és a letisztult elemeket. Követtem az aktuális trendeket. Legyen szó öltözködésről vagy lakberendezésről. Szállodaismeretet és marketinget végeztem, majd ezek után a divatmarketing és stylist szakma felé orientálódtam. 
 
6 évvel ezelőtt találkoztam az USUI reiki tanításaival. Mára már reiki kezelőként dolgozom és ennek köszönhetően ismerkedtem meg a Feng Shui lakberendezéssel is. Miután végeztem a belsőépítészeti tanulmányaimmal már tudtam, hogy szeretném belecsempészni a szolgáltatásaimba, a munkáimba, ezt a fajta “színfoltot”. 

 

Így most olyan otthonokat tervezek vagy alakítok át, amik nem csak praktikusak, modernek, letisztultak vagy funkcionálisak, hanem egyensúlyban vannak az energiái az ott élő emberek rezgéseivel.

KERESS BIZALOMMAL, HA

Otthonodat szeretnéd harmóniában tudni és nem csak ízlésesen berendezni. 

 

Ha úgyérzed valami hiányzik az életteredből vagy nem érzed igazán jól magad egy-egy helyiségben, de nem tudod  megmagyarázni miért nem . . . ilyenkor segítségünkre lehet, a Feng Shui rendezés vagy tértisztítás. 

 

Ha szeretnél tanácsot kérni lakberendezés témakörben és átbeszélni, hogy milyen dolgokat alkalmazhatnál, a Feng Shui eszközök tárházából.