Környezettudatos Eledelek

Szerencsére már egyre több embert foglalkoztat a környezettudatosság és talán elmondhatjuk, hogy sokan próbálják belecsempészni a mindennapjaikba. Számunkra sincsen ez másképp! Fontosnak tartjuk az egészséges étkezést, minél több BIO ételt és italt próbálunk fogyasztani, újrahasznosított termékeket vásárolni.

Robinka lassan már 6 éve a családunk része és már az első naptól kezdve eldöntöttük, hogy egy egészséges életmódot biztosítunk neki.

Nem árulunk nagy zsákbamacskát azzal, hogy Budapest utcái sajnos nem a legtisztábbak és nagy odafigyelés szükséges a napi háromszori sétánkhoz. Szerettünk volna kellő mennyiségű vitamint juttatni a szervezetébe (természetes módon), ezzel is erősíteni az immunrendszerét. 

Hadd mutassuk be nektek bővebben azokat a száraz és nedvestápokat amiket Robinka előszeretettel fogyaszt

Három fajta ízben találkozhatunk a BECO PETS ökotudatos eledeleivel

MSC tanúsított tőkehal és foltos tőkehal kelkáposztával és csicseriborsóval

Szabadtartású csirke sárgarépával és cikóriával

Szabadban élő vaddisznóhús sütőtökkel és brokkolival 

Rengeteg vitamint ásványi anyagot tartalmaznak, gabonamentesek, gluténmentesek, genetikailag módosított alapanyagot, mesterséges színezőanyagokat, mesterséges ízfokozókat nem tartalmaznak és húsliszt mentesek!

Robinka lassan már 6 éve a családunk része és már az első naptól kezdve eldöntöttük, hogy egy egészséges életmódot biztosítunk neki.

Nekünk mindegyik bevált, 2kg-os kiszerelésben szoktuk megvenni és mindig cserélgetjük őket.

Kiegészítésként pedig, a Pet Farm Family nedves tápjait és leveseit alkalmazzuk. Egy szuper együttműködés kapcsán találtunk egymásra és azóta is az egyik kedvencünk. Hogy miért is ajánljuk tiszta szívvel?

Minden termékük hipoallergén, gabonamentes, csirkehús mentes, nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, ízesítőket és tartósítószereket. 100%-ban emberi fogyasztásra alkalmas, amiket organikus farmokról származó céklával, édesburgonyával, répával, spenóttal és más zöldségekkel egészítenek ki. Továbbá szuper egészséges Chia magot, Toszkán olívaolajat, 5 fontos gyógynövényt, kurkumát és Spirulina tartalmaznak. Kell ennél több?!

About the author

Leave a Reply