Érzékeli-e kedvencünk az „energiát”?

Amerikai kutatók bebizonyították, hogy a kutyák spirituális fejlettsége magas szinten fejlett. Hihetetlen paranormális képességekkel rendelkezek, előérzetük rendkívül erős.

Látják az ember fizikai auráját, a vándorló lelkek mozgását. A kutyák szeretik a pozitív energiát, szeretnek töltődni legfőképpen szeretettel.

Érzik, ha betegek vagyunk, ha szomorúak, vagy éppen vidámak. Erősen alkalmazkodnak gazdijuk viselkedéséhez. Nem egy történetet olvastunk és hallottunk arról, hogy négylábú barátunk „átvette” a betegségünket ő hordta ki. Ha hiszitek, ha nem nagyon érzékenyen reagál a szervezetük az általunk kitolt energiákra. Rengeteg saját tapasztalatunk van nekünk is, párat megosztunk veletek is.

Lassan 4 éve már, hogy foglalkozunk és életünk szerves része lett az „energia gyógyítás” más néven Pránanadi. Ahogyan mi is változtunk, társunk is érzékelte a pozitív áramlást. Számos mulatságos történetünk van Robinkával.

Loretta
Egyszer vasalás közben történt, hogy leült elém és csak nézett. Aztán a fejem fölé majd végig nézett rajtam. Ezután 3x körbefutott és ágaskodva próbált elkapni „valamit” a fejem fölött. Azt tudni kell, hogy előtte 2 órával jöttem haza „előző élet” utazásról és mint kiderült, látta a kutya is a történéseket, így jelezve ezt nekem.

A hálószobánkban lóg egy Tibetből hozott, kolostori szerzetesek által megáldott 4 karú Csenrézi Thanka. Jelentése: Az együttérzést a nem megkülönböztető, elfogulatlan szeretetet és könyörületességet szimbolizáló istenség. Fokokban mérhető a különbség a szobánkban, ha le van takarva vagy fel van engedve. Amikor felhelyeztem a falra, legelső éjszaka pontban hajnali 5:00-kor Robin felugrott az ágyra és leült a képpel szemben. Csak nézte és nézte, majd odabújt hozzám és jelezte, hogy le kell mennie elvégezni a dolgát. (minden éjszakát végig alszik, pontosan reggel 9:00-kor történik a séta) Második éjszaka ugyanígy pontban 5:00-kor felült az ágyra, kettőnk közé és csak bámulta a thankát. Itt jöttem rá, hogy mentálisan beszélgetnek.

Tudni kell azt, hogy a kutyák nagyon intelligens állatok és lehet velük kommunikálni. Ha elég fejlettek vagytok spirituális szinten, felvagytok töltve energiával és kicsit koncentráltok tudtok beszélgetni kedvencetekkel. (ez nem vicc) Robinka elszokta mondani hogyan érzi magát, általában nagyon boldog és szeretetteljes. Szoktunk gyakorolni is. Megkérem, hogy jöjjön oda hozzám és üljön le velem szembe, egy hosszabb játék után. Ez mindig sikerül. Volt már olyan, hogy megkérdeztem melyik játékát szereti a legjobban, a jobb vagy a bal oldalit. Ilyenkor tudatosan választ és fejét arra az irányba biccenti, ahol az választott játéka van.

 

Összefoglalva, figyeljünk kedvencünk viselkedésére és ha kedvet kaptatok hozzá, egy nagy adag türelemmel és lelkesedéssel TI is tudtok ilyen szuper dolgokat tenni társatokkal. Öleljétek sokat őket és higgyétek el viszonzást kaptok tőlük. Ha tetszett a cikkünk és szivesen olvasnátok ebben a témában jelezzétek bátran. 🙂

About the author

Leave a Reply